Магазин

img
img
img
img
img
img

Здравейте, моят скъп приятел.добре дошли в моя магазин, тази поставка за крака -това е лична модел, при поръчка, моля, кажете ми модела на вашето превозно средство /години/ лявото или дясното шофиране.Например: за Volkswagen/Passat/2014года/Ляв диск.Ние проектираме му в съответствие с вашия модел автомобил, той е изработен по поръчка.Благодаря ви!!

Ако модела на вашия автомобил е предназначен за 6/7/8 места, вие трябва да се обърнете към центъра за обслужване на клиенти, за да се компенсира разликата

За нашите нови автомобилни ковриках с нежна лампа: ★ Автомобилни постелки-Комплект светещи постелки за пода - това е творчески продукт за решаване на тези вътрешни тела и постелки за под, осветление работи, поставяне на запалката, което прави колата по-луксозен и креативен.

★ Автомобилни постелки изработени от кожа XPE и усъвършенстван PVC материал, която е един вид изкуствена кожа, е износоустойчивост, нескользящие, водоустойчив, екологично чисти и при всякакви метеорологични условия подложки.

★ Когато шофирате, това е много романтично.Аз вярвам, че вашите приятели, семейство и деца похвалят ви за идеален продукт, получен след инсталиране на този led подложка за вътрешно осветление.

★ Обичай постелки за пода, разработени в съответствие с оригиналния автомобил.Кожени килими покриват пода и борда на превозното средство, така че мат е идеално място за колата си.Долната част на килима нескользящая, така че мат не се движи.Ние също така предлагаме няколко крепежни скоби за вашия автомобил, за да се увеличи стабилността подложка и подобряване на безопасността на шофиране.

★ Тъй като подови постелки, изработени по индивидуална заявка, някои модели се делят на нови и стари модели, високи и ниски, а структурата пол е различно.За подробности можете да се обърнете към нас.Препоръчително е да се отделя повече внимание на вашата информация в Tresor-notoeffnung.eu след поръчка, за да можем да се свържем с вас в срок и завършване на сделката колкото е възможно по-скоро.

Спецификация:

1. Име на продукта: светещи автомобилни постелки за лампи

2. Автомобилни постелки цвят: черен (матов по подразбиране е черен, ако се нуждаете от друг цвят, моля, уведомете продавача или оставете ни съобщение.)

3. Цвят на нежна светлина: зелен / син / жълт / червен / розов / син лед / бял

4. Размер: Индивидуални постелки и точно кацане.

2. Функция: водоустойчив, прахоустойчив, анти-замърсяване, избледняване, лесен за почистване, украса

6. Покритие на повърхността: Изкуствена кожа

7. Размер: индивидуални постелки и точно кацане.

8. Брутното тегло: 1,8-2 кг / комплект.

Забележка: ние имаме професионален производствен екип.Ако получите стока, която не отговаря, е повредена, изгубена или други проблеми, не трябва да отваряте спор или лош съвет, най-доброто решение ще е, ако можете директно да се свържете с нашия екип за поддръжка на клиенти, имаме възможност да решат всеки проблем за вас, докато не сте доволни!!

  • Дължина на продукта: 50
  • Широчина на продукта: 30
  • Височина на продукта: 30
  • Вид на материала: Изкуствена кожа
  • Произход: Континентален Китай
  • Запълващ материал: Синтетично влакно
  • Тип елемент: Постелки и Килими
  • Тегло на продукта: 1.8-2.0kg
  • Търговска марка: Мучки
  • Вид подови Изтривалки: Кожена Подложка
  • Специални характеристики: ЗАЩИТА

Тагове: Постелки за пода, seat leon 1p btcc, автомобилни стелки за citroen c3, уплътнение от тпэ, Автомобилни Аксесоари