Магазин

  • Начало
  • Меки играчки и Плюшени
  • Дървена Верижка За Ключове, Укладывающаяся Matryoshka, Окачен Украшение, Рисувана Игрален Комплект, Популярната Кукла Zakka, Авто Ключ, Декор, ...
img
img
img
img
img
img

Дървена Верижка За Ключове, Укладывающаяся Matryoshka, Окачен Украшение, Рисувана Игрален Комплект, Популярната Кукла Zakka, Авто Ключ, Декор, ...

ООТДТИ

Особености: Прекрасна руска matryoshka: Ярки цветни печатни модели, нанесени на прекрасни руски матрешек, елегантни и се свързват с пръстена, който е подходящ за декорация на вашите ключове, раници, чанти и пуснат ярък елемент във всекидневния си живот.

Висококачествен материал: Изработен е от висококачествена масивна дървесина, снабден с метален пръстен, гладък полиран ръб, няма ръжда, а оцветени цвят не е лесно да избледняват, страхотен висулка за вашите ключове или чанти.

Персонални окачване: дизайн окачване с традиционния мини-кукла матрешкой (цвят асорти), симпатична и може да успокои и изглади лошо настроение, а всяка окачване, оборудвана с малка камбана и метален ринг, може да се приложи към вашите ключови термини, както и да се използват като висулки или украса за раници или чанти, куфар, осигурява добър комфорт. & мотивация за това, когато сте разстроени.

Здрава верижка за ключове: Носете със здрав метален пръстен с кольцевым звено, което може да издава приятен звук и напомня на децата, че те са близо до вас, не избледняват и не е лесно да се загуби, идеален подарък за деца на слънцето, на дъщеря си, в паметта за членство в семейството или на приятелството и е подходящ за Великден, Коледа. глазури за сладкиши.

Широка гама от приложения: Чудесен избор за подарък на ден за защита на децата, който е подходящ за деца, юноши, също така е идеален за колегите, семейството, приятелите, използвани като ежедневна декор ключове, чанти или колекции хоби.

Параметри: Размери на продукта: прибл. Размер на окачването 2x5 см/0,79 х 1,97 инча

Материал: Дърво, Неръждаема стомана

Вариант стил: 2 броя/3 броя, (доставка с различни цветове)

Пакетът включва: 1 Комплект Руски гнездене кукли Ключодържател

забележка: Моля се допуска толеранс от 1-2 см от ръчно измерване.

Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

  • Височина: 0-10 см
  • Сертифициране: 3C
  • Препоръчителна възраст: 7-12y
  • Попълване на: Качествена Талаш
  • Произход: Континентален Китай
  • Тема: Животни и Природа

Тагове: Безплатна доставка