Магазин

  • Начало
  • Спорт и Развлечения
  • 1 комплект Pandora box Семейна версия с тел harness тел кабели конвертор валцдрат към конектора JAMMA за Аркадна Игра Машини
img

Ние наистина официално регистрирана фирма TIMEHARVEST Истински официален магазин Tresor-notoeffnung.eu :

Добре дошли в моя магазин стоки, конкурентни цени, клиентът е на първо място

Сътрудничеството с мен, ще бъде за вас едно приятно преживяване.Аз се стремя да ви донесе радост, безопасни и висококачествени продукти.Всички стоки, които предлагам в магазина си, се различават модерен стил, превъзходно качество, но при това винаги е по-евтина цена.Когато правите поръчка, моля, не се колебайте да оставят по-подробни изисквания, които искате, и след това аз организирам продукт за вас възможно най-скоро.За първи път, ние сме ангажирани в бизнеса; следващия път, ние ставаме приятели.Надявам се да се радвате на целия процес!

Ние предлагаме платката е с добро качество, видеоигри, мультиигры, множество касети, вендинг автомати, автомати за игра на пинбол, детски атракции, шкаф ABS за монитор 21 "~ 25", тежък стоманен шкаф за монитор 25 "~ 29" с жак Jamma, както и някои резервни части, монетоприемник, бутони, джойстик и т.н. За развлекателни автомати.

Моля, свържете се с мен, ако се интересувате от нашите продукти, ние ще ви изпратим подробна информация.Ние наистина официално регистрирана фирма TIMEHARVEST, истински официален магазин Tresor-notoeffnung.eu: Доставка на: 1. 100% изпратете продукти са тествани преди да изпратите метод за контрол на качеството.Ние ще изпратим на стоки в рамките на 1-6 работни дни след приключване на плащането. 2. Нашата цена не включва всички данъци върху вноса се дължи на факта, че в различните страни действа различна политика по отношение на данъка върху вноса, и купувачите носят отговорност за митнически такси. 3. Ние не гарантираме доставка на всички международни пратки, поради разликите във времето на оформяне на митническите органи в отделните страни, което може да повлияе на скоростта проверка на вашия продукт.Срок за доставка на адрес в Сингапур е 15-80 дни.За някои страни , като РУСИЯ и БРАЗИЛИЯ , може да се нуждаят от повече време .Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на плащане, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Моля, посъветвайте се с нас, за да се удължи срокът за доставка е вместо да се организира и спор.Обратна връзка: 1. Вашето удовлетворение и положителни коментари са важни за нас.Моля, отделете няколко секунди, за да оставите положителна оценка (5 звезди), ако сте доволни от нашите стоки и услуги. 2. Моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрален (3 звезди) или отрицателен (1-2 звезди) на върха.Отрицателна обратна връзка нищо не решава.Ние винаги сме готови да прави неща !Съвети: Купувачът може да коригира цвета на стоката.Просто трябва да ни оставят бележка, когато вие ще генерирате плащане.И ние управим да поръчате за вас.Можете също така можете да ни изпратите съобщение, за да коригира цвета.Но трябва да се изпрати съобщение до това, как ние ще изпратим стоката.След като ние ще ви изпратим стоката.Ние не можем да променим цвета, а също така не може да анулира покупката, ако ние не получим вашите изисквания за инсталиране.Ние ще ви изпратим същото, което е показано на първата снимка (основната картинка).

  • Номер на модела: Игрална дъска с кабели
  • Търговска марка: СЪБИРАНЕ НА РЕКОЛТАТА ВЪВ ВРЕМЕТО
  • Тип: Част Аркадна игра
  • Възраст: >8 години

Тагове: busty кожена сбруя, кабел пандора 9, шлейка за кучета pratiko, кутията на пандора 6 1, кутията на пандора 15k джамма, кутията на пандора 101 инч(и), тактическа куче сбруя, джамма кутията на пандора 7, кабел lc 1, комплект джамма пандора 9