Магазин

  • Начало
  • Спорт и Развлечения
  • 2 бр. Пол за парти по случай рождения Ден Разкрива Пороховые Топки Банкет Дим Пороховые Бомби Пол Бала Разкрива Голф Детски Подарък
img
img
img
img
img
img

Водещи елементи:

1. Цветен дим: Всяка крушка съдържа най-голямото количество прах, за да получите най-цветен дим!Се стремите към най-доброто резултат!

2. Какво има вътре: показва син или розов прах вътре.Всеки комплект съдържа 1 синьо и 1 розов топка за голф, а също и 2 от настоящите бели дървени топка за голф!

3、 Гаранция за добро обслужване: Ние гарантираме за нашето качество, но ако не сте доволни, моля, свържете се с нас, ние ще дадем правилното обещание!

4. Най-безопасни материали: Използвайте най-безопасни материали.Преди, когато един играч на голф замахивается!

5. Чудесен избор за подарък: Бъдещите родители се радвате на този подарък, ако те са пристрастени към голфа!За мама и татко, 1 син шарику премиум + 2 дървени топчета в кутия!

Технически характеристики:

Име: Пол Разкрива Топка за голф

Опаковъчен лист:

2 * Топка за голф

2 * Голф (на около 7 см/2,76 инча)

Бележки:

Поради светлинни ефекти и ъгли на стрелба в продукта има разлика в цвят, моля, разберете.

Поради ръчно измерване има допуск на размера на изделия.

Вижте по-подробна информация за продукта

1. 【Надежден материал】 Топка за голф Gender Reveal е изработен не само от устойчив полипропилен, но и гарантира, че топката не се повреди при транспортиране или есента на трева.

2. 【Функция ing】 Експлодиращи топки за голф Пол не само се използва в състезания по голф, но също така може да се използва при новородени, в зависимост от пола, функция много мощен.

3. 【Функция празник】 Тъй като експлодиращи топки за голф Gender Reveal може да използвате за празник на състезания по голф, ние можем да гарантираме, че експлодиращи топки за голф Gender Reveal ще бъдат най-ослепителен след отваряне.

4. 【Удобен за носене】 Експлодиращи топки за голф с измамни малки и леки, лесно да ги носите със себе си, и те не ще заемат твърде много място, освен това, експлодиращи топки за голф с измамни са много удобни.

5. 【Идеален подарък】 Експлодиращи топки за голф Gender Reveal добре направени, са компактни и удобни, защото имат много предимства.Експлодиращи топки за голф, разкрива павел, най - добрият избор за любителите на голфа.

  • Конформация: Едно Парче Топката
  • Произход: Континентален Китай
  • Твърдост: 90 - 105
  • Тип крушка: Разстояние