Магазин

img
img
img
img
img
img

Авто Задна Броня Въздушен Дифузор Оребрена Спойлер за Chevrolet Corvette C7 2014-2019

Поддръжка на дропшиппинга и търговия на едро.

100% Оригинални и добро качество с безплатна гаранция след продажбата.

Описание

Стимулируйте въздушния поток във вградения диффузоре, пренасочване на задния въздушен поток в линейно посока, като помага за подобряване на въздушния поток в ходовата част.Подобри аеродинамиката на автомобила в резултат на намаляване на сътресенията на въздуха в задната част.Решетки започвам бързо движещ се въздух от ходовата част, доколкото за неговото забавяне и удължаване на срока.

Характеристика

100% Чисто Нов

4 Броя

Цвят: Черен

Материал: ABS

Настаняване на превозното средство: Отзад, отдолу

Устройство

За 2014-2019 Chevrolet Corvette C7 ВСИЧКИ модели

Опаковка

4 * Ребро дифузьор на задната броня, с инструменти за монтаж на оборудване

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

За нас

Ние предлагаме добър продукт на по-добра цена, ние подкрепяме едро/директен поръчка за доставка

1. За поръчка на директна доставка, моля отбележете "поръчка на директна доставка", ние расставим приоритети.

2. За търговци на едро/директни поръчки, ако имате някакви идеи за цени или опаковане, моля, свържете се с нас предварително, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване, за да удовлетворим вашите изисквания.

За Плащане

Ако се сблъскате с някакъв проблем при извършване на плащане, моля, свържете се с Центъра за обслужване на клиенти Tresor-notoeffnung.eu, за да помоли за помощ:

За предоставяне на

1. Ние ще ви изпратим поръчки възможно най-скоро в рамките на 2-5 дни (с изключение на почивните дни и на националните празници), след като вашето плащане ще бъде завършен в нормален режим.

2. Моля, напишете вашия пълен адрес на доставка с валиден номер на телефон и пощенски код, особено на купувачи от Русия и Беларус, моля, потвърдете вашето пълно име.

3. Моля, обърнете внимание, че ние не носим отговорност за митнически такси.Моля, направете митническото оформяне на себе си.

4. Ние предлагаме както пощенска доставка и експресна доставка.За повечето страни пощенска доставка отнема около 25-35 работни дни, а за някои страни, като Бразилия, Перу, по-дълго.

Експресна доставка включва DHL, EMS, Tresor-notoeffnung.eu премиум-доставка и специални линии, като Aramex.Това отнема около 7 дни.(Това е забавено, ако вашата страна ще се сблъска с някакъв проблем, стачка на работниците, метеорологични условия и др.)

  • Произход: Континентален Китай

Тагове: корвет c7 топ, кутия за chevrolet corvette, емблемата на chevrolet corvette, corvette c7 отзад, спойлер chevrolet corvette c7, заден спойлер c6, сензор corvette c7, carplay шевролет корвет, килим corvette c7, подложки на chevrolet corvette